"Vanhat ikkunat kannettiin pois ennen kuin olin saanut aamukahvit juotua."
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Velux-kattoikkunoiden vaihto

Turun Port Arthurissa sijaitseva puutaloasunto kaipasi uusia kattoikkunoita. Peltitaitureiden käsissä uusien ikkunoiden asennus tapahtui mutkattomasti ja hyvässä hengessä.

Anders huolestui kotinsa kahden kattoikkunan kunnosta, kun runsassateisena marraskuuna kosteutta alkoi näkyä myös ikkunoiden sisäpuolella. Kyseessä on vuonna 1907 valmistunut puutaloasunto Turun Port Arthurissa, neljän talon taloyhtiössä. Edelliset Velux-kattoikkunat olivat 1990-luvulta, joten niiden uusiminen oli ajankohtaista.

”Ryhdyin etsimään tekijää Googlen kautta. Huomasin, että Peltitaiturit on erikoistunut konesaumapeltikattoihin ja ajattelin, että haluan teettää projektin erikoisosaajalla.”

Huoli pois, sanoi Martti

”Peltitaitureiden asiantuntija tuli paikalle todella nopeasti ja sanoi, ettei ole syytä huoleen. Se oli todella huojentavaa. Sain myös hyvän yleiskuvan kattoikkunoiden tekniikasta ja kunnosta. Sovimme, että ikkunat vaihdetaan vasta keväällä, kun olosuhteet ovat otollisemmat.”

Peltitaitureiden Martti Loponen teki myös tärkeän havainnon katselmuskäynnillä.

”Martti huomasi heti, että toinen kattoikkunoista on hätäpoistumistie. Sovimme, että siihen laitetaan erilainen, yläsaranoitu ikkuna, joka täyttää kaikki vaatimukset. Tämä oli todella tärkeä huomio ja Peltitaitureilta erinomaista palvelua.”

Vanhat ikkunat kannettiin pois ennen aamukahvia

Peltitaiturit teki projektin osalta tiivistä yhteistyötä myös taloyhtiön isännöitsijän kanssa. Ikkunoiden vaihdon yhteydessä tarkastettiin yhdessä tuumin myös välikaton ja peltikaton kunto.

”Vanhat ikkunat kannettiin pois ennen kuin olin saanut aamukahvit juotua. Se oli todella nopeaa toimintaa. Lopputulos oli juuri sellainen kuin pitikin, työnjälki oli erinomaista.”

Anders kiittelee Peltitaitureita myös hyvästä ja selkeästä viestinnästä. Hän sai myös hyvät jälkiohjeistukset, jotta pystyi itse viimeistelemään kattoikkunat höyrysuluilla ja verhoilulla.

”Jos jokin asia on jäänyt mietityttämään, olen aina saanut asiantuntevaa palvelua ja tietoa nopeasti. Martti on todella mukava ihminen ja huomaa, että hän suhtautuu intohimolla työhönsä.”

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä

Toimipiste

Ansiotie 14
21500 Piikkiö

Laskutusosoite

Verkkolaskutusosoite: 003728568052
Operaattori: Open Text Oy

Kuninkaankartanonkatu 10 A 34
20810 Turku

Copyright © 2024 Peltitaiturit Oy