”Voin suositella Peltitaitureita konesaumakattoihin ja peltitöihin."
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Konesaumakatto Vehmaan hirsikouluun

Vehmaan uusi hirsikoulu sai ylleen Peltitaitureiden konesaumakaton.

Vehmaan uusi yhtenäiskoulu toivotti 1.-9.-luokkalaiset koululaiset tervetulleeksi uusiin tiloihin viime elokuussa. Koulusta haluttiin mahdollisimman pitkäikäinen, joten rakenteeksi valittiin hirsi. Samasta syystä rakennukseen tehtiin korkea kivijalka, tuulettuva alapohja ja pitkät räystäät.

Rakennustyöt aloitettiin tammikuussa 2018. Katto tehtiin elementeistä, jonka jälkeen Peltitaiturit viimeisteli konesaumakaton, kattoturvatuotteet, ikkunapellit sekä syöksytorvet ja rännit. Myös sisälle tehtiin peltitöitä, kuten peitelistoja.

”Peltitaiturit tuli vastaan, kun lähetimme tarjouspyyntöjä eri toimijoille. Muistin, että olen tehnyt Martin kanssa yhteistyötä aiemminkin, joten valitsin varman kumppanin urakkaan,” kertoo Jukka Majurinen Rakennustoimisto Laamo Oy:ltä.

Majurinen toimi projektissa rakennusmestarina.

”Pystyin luottamaan siihen, että Peltitaitureiden työn laatu ja aikataulut pitävät, sillä Martin sanaan voi luottaa. Kaikki meni loistavasti,” Majurinen sanoo.

Yhteistyö jatkuu myös muissa projekteissa

Peltitaiturit tekee tälläkin hetkellä peltitöitä Laamon urakoissa muualla Turussa. Suomen yliopistokiinteistön omistamaan rakennukseen on tehty esim. ikkunoiden, piippujen ja sisätilojen pellityksiä.

”Voin suositella Peltitaitureita konesaumakattoihin ja kaikkiin muihinkin peltitöihin. Heillä riittää ammattitaitoa ja työvoimaa isoihinkin kohteisiin. Martilla on erinomaisia työmiehiä.”

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä

Toimipiste

Ansiotie 14
21500 Piikkiö

Laskutusosoite

Verkkolaskutusosoite: 003728568052
Operaattori: Open Text Oy

Kuninkaankartanonkatu 10 A 34
20810 Turku

Copyright © 2024 Peltitaiturit Oy