Teemme aidosti sellaista jälkeä, kuin tekisimme kattoa itsellemme
Tutustu referensseihimme

Velux-kattoikkunat

Velux-kattoikkuna meiltä tilattuna kaikentyyppisille katoille, uudis- ja saneerauskohteisiin vankkumattomalla ammattitaidolla.

Kattoikkunat ovat tällä hetkellä suuressa suosiossa yhä yleistyvän ullakkorakentamisen myötä. Velux-kattoikkuna edustaa markkinoiden kirkkainta laatua. Ikkuna tekee ullakkotilasta valoisamman, viihtyisämmän sekä toimii samalla myös hätäpoistumistienä, joka monelta ullakolta muuten puuttuisi. Kattoikkunat tuovat tilaan mukavuutta ja myös turvallisuutta.

Toteutamme haastavatkin kattoikkunan asennukset

Meiltä kattoikkunan asennus ja vaihto vaativiinkin kohteisiin! Varsinkin vanhojen talojen konesaumakatoilla asennukset ovat haastavia, sillä katto voi olla jopa 100-vuotta vanha, eivätkä rakenteet välttämättä ole tätä päivää. Velux-kattoikkuna sopii kohteeseen kuin kohteeseen ja voit olla varma laadukkaasta asennuksesta tilatessasi työn meiltä!

Me osaamme varautua yllätyksiin myös näissä tilanteissa ja kykenemme viemään haastavatkin kattoikkunaprojektit joustavasti maaliin saakka.

Useampi Velux-kattoikkuna kerralla

Järkevässä rakentamisessa asennetaan ikkunat katon kanssa samaan aikaan, jolloin asennus tulee suhteellisesti hieman halvemmaksi. Samoin useamman ikkunan asentaminen kerralla on kustannustehokasta.

Etäohjausta, antureita ja pimennysverhoja

Kattoikkunat voivat olla manuaalisia tai sähkökäyttöisiä. Sähkökäyttöisten ikkunoiden mukana tulee myös jonkin verran modernia tekniikkaa kuten etäohjausta ja automatiikkaa.

Jos ikkuna on esimerkiksi korkealla, siihen tarvitaan kaukosäädin, jolla se voidaan avata ja sulkea. Yleensä sähkökäyttöisissä ikkunoissa on lisäksi sadevesitunnistimet, joiden avulla se osaa sateen yllättäessä sulkea itsensä automaattisesti.

Usein kattoikkunoihin on tarpeen asentaa myös pimennysverhot ja niitä laitamme paljon jälkiasennuksenakin.

Eri tyyppisiä ja kokoisia kattoikkunoita

Kattoikkunoita on saatavilla monessa eri koossa, ja niitä on mahdollista asentaa myös vierekkäin ja päällekkäin. Jyrkillä katoilla toimivat hienosti myös erinomaiset Velux Cabrio ‑kattoikkunat, jotka avautuvat siten, että katolle muodostuu ranskalainen parveke. Näyttävillä ikkunoilla saadaan siis tilan tuntua, mutta usein myös ihan oikeaa lisätilaa!

Teetä kattoikkunan asennus oikealla ammattilaisella

Kattoikkunoiden asennuksessa tulee hallita asennus- ja peltityöt sekä oikeanlainen eristys. Kohteet poikkeavat usein paljonkin toisistaan, ja väärin asennettu ikkuna aiheuttaa helposti lämmönhukka- ja vuotoriskejä. Tästä syystä kattoikkunat kannattaa asennuttaa kokeneella ammattilaisella, jolla on kokemusta haastavistakin kohteista. Sisäpuolen eristyksiä sekä levytyksiä ym. emme tee, mutta meidän kauttamme saatte myös ammattilaisen sisäpuolen töihin. Näin kattoikkunat ovat nopeasti käytössä ja pääset nauttimaan valoisista ja avaran tuntuisista tiloista!

Ota yhteyttä

Kun tarvitset avuksesi Peltitaituria, ota yhteyttä meihin. Hoidetaan kohteeseesi Velux-kattoikkuna ja annetaan tilan loistaa. Hoidamme halutessasi myös muut peltityöt samalla kerralla.

Katso yhteystietomme

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä

Toimipiste

Ansiotie 14
21500 Piikkiö

Laskutusosoite

Verkkolaskutusosoite: 003728568052
Operaattori: Open Text Oy

Kuninkaankartanonkatu 10 A 34
20810 Turku

Copyright © 2024 Peltitaiturit Oy