Teemme aidosti sellaista jälkeä, kuin tekisimme kattoa itsellemme
Tutustu referensseihimme

Palvelut

Konesaumakatot

Konesaumakatto on ajaton sekä pitkäikäinen ratkaisu. Pelti/kupari rivit saumataan kiinni toisiinsa, joten turhia reikiä ei synny. Varsinkin kohteisiin, jossa on paljon muotoja jaläpivientejä, on konesaumattu peltikate oiva valinta. Kattoturvatuotteet kiinnitetään saumoihin, joten turhia reikiä ei synny. Katon läpi tulevat läpiviennit niin ikään saumataan katteeseen.

Tutustu

Rakennuspeltityöt

Kattoremonttien lisäksi teemme myös muut peltityöt Turussa ja lähialueilla. Meiltä saat savupiiput, piipunhatut, muut läpiviennit, sisäpuoliset kourut peltisepäntöinä, ikkunapellit, ovipellit, päätylistat ja sokkelilistat ammattitaidolla kaikentyyppisille katoille sekä useammasta materiaalista. Kysy lisää myös muista töistä mitä tarvitset!

Tutustu

Velux-kattoikkunat

Konesaumakatto on ajaton sekä pitkäikäinen ratkaisu. Pelti/kupari rivit saumataan kiinni toisiinsa, joten turhia reikiä ei synny. Varsinkin kohteisiin, jossa on paljon muotoja ja läpivientejä, on konesaumattu peltikate oiva valinta. Kattoturvatuotteet kiinnitetään saumoihin, joten turhia reikiä ei synny. Katon läpi tulevat läpiviennit niin ikään saumataan katteeseen.

Tutustu

Kattoturvatuotteet

Mikäli katolla on savupiippuja tai muita elementtejä, mitkä vaativat huoltoa, on kattoturvatuotteiden oltava määräysten mukaan katolla, turvallisen liikkumisen varmistamiseksi.

Tutustu

Sadevesijärjestelmät

Asennamme pulipyöreät ja sekä kantikkaat kourut ja syöksyt asianmukaisesti ja luotettavasti, jotta vesi löytää tiensä sinne minne pitääkin.

Tutustu

Enkopur-tiivistykset

Enkopur-tiivistykset auttavat elvyttämään vanhempaa pelti- tai huopakattoa, mikä on muuten vielä kunnossa.

Tutustu

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä

Toimipiste

Ansiotie 14
21500 Piikkiö

Laskutusosoite

Verkkolaskutusosoite: 003728568052
Operaattori: Open Text Oy

Kuninkaankartanonkatu 10 A 34
20810 Turku

Copyright © 2024 Peltitaiturit Oy