”Näiden seppien työ oli kuin Juhlamokka-mainoksesta - sitä oli upea seurata!”
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kuparikatto Tuusulan Rantatielle

Kun Jaakko Leppo päätti rakentaa omakotitalon, hänellä oli kunnianhimoinen tavoite: talon pitää kestää vähintään 200 vuotta. Sen vuoksi jokainen urakoitsija oli valittava tarkkaan ja harkitusti, jotta lopputulos olisi parasta mahdollista laatua.

Peltitaiturit valikoitui kuparikaton tekijäksi yksinkertaisesta syystä: puhelimeen vastasi avoin, rehellinen ja suorasanainen mies. Lopputulos ylitti Lepon kaikki odotukset.

”Minun odotukseni olivat korkealla ja harva niitä pystyy ylittämään. Peltitaiturit teki sen!”

Tausta talonrakentamisen takana

Taloa rakennetaan historiallisesti arvokkaaseen ja museoviraston suojelemaan ympäristöön Tuusulan Rantatielle. Naapurina on yksi Suomen tunnetuimmista hirsitaloista, Halosenniemi, sekä Jean Sibeliuksen kotitalo Ainola.

Talo haluttiin rakentaa juuri tänne, sillä Halosenniemen hirsitalo oli ollut Jaakko Lepon ja hänen vaimonsa unelma ja esikuva jo pitkään. Heidän kotiinsa onkin otettu paljon vaikutteita tästä pitkän elämän nähneestä rakennuksesta.

Urakoitsijoiden valinta

Jos aikoo rakentaa talon, joka kestää 200 vuotta, täytyy tekijät, rakenteet ja materiaalit valita huolella. Leppo pyysi alunperin tarjouksen Veluxin kattoikkunoiden asentamisesta, ja päätyi neljästä Veluxin valtuuttamasta ehdokkaasta valitsemaan Peltitaiturit.

”Martti suhtautui asiaan vilpittömästi, ja hänen mutkattomuutensa ja rehtiytensä tekivät vaikutuksen. Intuitioni sanoi, että tämä on oikea valinta ja se osui täysin oikeaan.”

Kattoikkunat asennettiin päivässä. Kun Leppo näki, kuinka tarkkaa, laadukasta ja tehokasta työtä Peltitaiturit teki katolla, hän päätti kysyä, miten heiltä sujuisi kuparikaton asentaminen. Kuparikaton asentaminen tähän kohteeseen on erityisen vaativaa ja monimutkaista työtä, mutta Martti tarttui haasteeseen.

”Peltitaiturit tekee aidosti sellaista jälkeä kuin tekisivät kattoa itselleen”

Kuparikatosta tuli parempi kuin Leppo oli osannut odottaa. Lepon ammatillinen tausta rakennusalalta vaikutti paljon odotusarvoihin.

”Peltitaiturit teki upeaa jälkeä. Heillä on niin rautainen ammattitaito, että äärimmäisen vaativalla ja monimuotoisella katollakaan ei ole mitään, mitä he eivät osaisi tehdä hyvin ja laadukkaasti. Näiden seppien työ oli kuin Juhlamokka-mainoksesta – sitä oli upea seurata!”

Lisäksi kattoa tehtiin sellaisella jäljellä, kuin talo olisi ollut heidän omansa.

”He ovat ammattilaisia ja haluavat olla ylpeitä työnsä jäljestä. Se on loistava asenne.”

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä

Toimipiste

Ansiotie 14
21500 Piikkiö

Laskutusosoite

Verkkolaskutusosoite: 003728568052
Operaattori: Open Text Oy

Kuninkaankartanonkatu 10 A 34
20810 Turku

Copyright © 2024 Peltitaiturit Oy